Servera torsken tillsammans med rostade grönsaker och pepparrotssmör. Vispa upp smöret tillsammans med pepparroten, citronskalet och lite salt och peppar med en elvisp så att du får ett fluffigt smör
På tal om mat så åt vi en fantastiskt fin torskrygg häromdagen. -) Har haft en liten dipp med bloggen känns det som men jag får skylla på att tiden inte räcker till
Servera torsken tillsammans med rostade grönsaker och pepparrotssmör. Vispa upp smöret tillsammans med pepparroten, citronskalet och lite salt och peppar med en elvisp så att du får ett fluffigt smör
Jag sprang på färsk torskrygg till ett okej pris i helgen så då fick det bli lördagens middag. Med tanke på att jag hade varit på seminarium i Västerås hela dagen blev det en ganska enkel anrättning
Smörstekttorskryggmed rödvinssmör och blomkålspure. Nu steker du torskryggbitarna i rikligt med smör på medelvärme och salta, smöret ska dofta kola, då är det färdigt att lägga på fisken
stekta, rågmjölspanerade torskfiléer och ugnsbakade, dressade grönsaker. Den inte så grönsaksvänligt inställda delen av familjen fick klyftpotatis, medan vi andra njöt av grönsakerna, som dressades med samma goda dressing som vi använder till den nästintill uttjatade underbara brysselkålen
Smörstekttorskrygg. Lägg ned torskryggen i pannan med skinnet nedåt. Torskrygg. Blanda mjukt smör och mjöl i en skål med en gaffel till en pastaredning och rör ned i såsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.