Smörstekt torsk med marockansk röra
Mejas Mat
Mejas Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 månader och uppåt.
  • 2 port)
  • 60 g torsk
  • 1 tsk skirat smör
  • tsk
  • 1 msk vetemjöl
  • msk
  • vetemjöl
  • 1/4 krm peppar
  • krm
  • peppar
  • 1 gul lök
  • 2 st Mejas grönsaksbuljongtärningar
  • 1/2 tsk libbsticka
  • libbsticka
  • 1 tsk balsamicovinäger
  • balsamicovinäger
  • 1 dl vatten
  • dl
  • 1/4 krm kanel
  • kanel
  • 1/8 krm kajennepeppar
  • kajennepeppar
  • 10 st russin
  • 2 st torkade aprikoser
  • 25 g ostronskivling
  • 1 tsk olivolja
  • olivolja
  • 10 g skirat smör
  • 1/2 grön oliv
  • 1 msk osaltade cashewnötter
  • osaltade cashewnötter
  • salt
  • ca
  • nötter
  • 1 1/2 dl grädde
  • grädde
  • 4 små delikatesspotatis
  • 2 kastruller 2 stekpannor
  • 2 stekspadar
  • 2 vispar
  • 10 månader: Koka fisken istället för att steka den. Uteslut oliv, svamp och russin från såsen. Mixa såsen slät om bebis inte gillar bitar.
  • 340 g torsk
  • 1 msk smör
  • 1/2 dl vetemjöl
  • 3 gula lökar
  • 2 st grönsaksbuljongtärningar
  • 1 msk libbsticka
  • 2 dl rött vin
  • rött vin
  • 2 msk balsamicovinäger
  • 2 msk ljus soya
  • ljus soya
  • 1 krm kanel
  • 1 krm kajennepeppar
  • 1 dl russin
  • 10 st torkade aprikoser
  • 150 g ostronskivling
  • 1 msk olivolja
  • 50 g smör
  • 1/2 burk gröna oliver
  • 1 dl osaltade cashewnötter
  • 10-12 delikatesspotatis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.