salta torskenmed halv tesked örtsalt. medelstora tärnad potatis. Börja med att. Koka potatisen. torsken och häll över vätskan över torsken sen lägg över den på en tallrik med
Koka upp vatten och lägg i fisken tillsammans med citronskiva, lagerblad och vitpepparkorn. Skala potatisen och tärna den i små bitar, koka den och häll av i durkslaget
Servera torskenmed brynt smör & den härliga rotsellerin och goda grönsaker. Nu har ju Viktväktarna ändrat sitt program till "SmartPoints", så gamla recept är beräknade med det gamla systemet medan de nya jag bloggar beräknas enligt nya systemet, SmartPoints
4 600 g torskfilé 1 tsk salt 1 krm vitpeppar 2 msk smör 140 g bacon 200 g champinjoner 1 msk smör 1 skalad strimlad rödlök 1/2 msk balsamvinäger salt och peppar 1/2 dl bladpersilja Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Jag serverade med pressad potatis och gröna ärtor. Lägg i torsk i mindre bitar och låt koka under lock i ca 3-5 minuter på svag värme. Vispa ihop 1,5 msk vetemjöl med 3 dl mjölk och låt koka i 3 minuter
Wienerkorven är gjord av tofu och har en fin konsistens med mild fin smak. Den dillstuvadepotatisen blev barnens favorit men också korven slank ner och tallrikarna fylldes på både en och två gånger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.