Blanda grönsakerna på en plåt med olja, salt och peppar efter smak. Sila sedan av den och spola kall. Mixa olja, balsamvinäger, honung, basilikablad, salt och peppar i en blender eller med hjälp av en stavmixer till en slät dressing
Pilgrimsmusslan stektes i både olja och smör. För en matbloggare är det jackpot - en pilgrimsmussla är ju så mycket finare om den serveras i sitt skal, än om den serveras på en vanlig tallrik
Smörstekt torskrygg. Slå av vattnet och kör sedan grönsakerna till ett mos med hjälp av en mixerstav. Rosta hasselnötterna i en stekpanna med lite smör till de fått färg
Sallad med en skivad avokado (bort med de vita delarna), en avokado skivad, hackad koriander, en hackad chili, en riven vitlöksklyfta och lite pumpafrön
Jag hittade så söta minisparris i affären igår och kunde inte låta bli att köpa dem. Sparris Vitlök Smör Parmesanost Salt Jag ville behålla enkelheten i dem och valde att smälta en klick smör, rev en vitlöksklyfta i och lät den rostas
Servera soppan med smulad fetaost ochsmörstekta valnötter. Det här är en riktigt matig och mäktig soppa som ska vara tjock i konstistensen… Det är så klart en smaksak men jag gillar den tjock, krämig ochmed lite textur
Lägg kantarellerna på brödskivornaoch strö över persiljan. Skiva brödet. Salta och peppra. Rosta brödskivorna mitt i ugnen i några minuter, tills de har fått färg
När man varit risig i magen är det alltid gott med något salt, eller vad säger ni. -Mama Skogly ♥ När man varit risig i magen är det alltid gott med något salt, eller vad säger ni
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.