Servera gärna medsavoykål som fått puttra i lite grädde. Det är enkelt och gott att toppa laxen med färskost av någon typ och idag testade jag ett recept från arla
Kryddad runt om var den med salt, svartpeppar och timjan. Bilderna är tagna med vår "resekamera", vi ber att få ursäkta oss för den lite sämre kvalitén som inte har något att göra med hur maten smakade
4 600 g torskfilé 1 tsk salt 1 krm vitpeppar 2 msk smör 140 g bacon 200 g champinjoner 1 msk smör 1 skalad strimlad rödlök 1/2 msk balsamvinäger salt och peppar 1/2 dl bladpersilja Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Krydda torskryggen med salt och vitpeppar. Stek på båda sidorna i en stekpanna med smör. Dra kastrullen från värmen och blanda ner dill, finrivet skal från citron och yoghurt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.