Lägg en klick remouladsås ovanpå, toppa med den friterade löken, riven pepparrot och färsk persilja. Vispa äggvita och mjöl med en gaffel till en slät smet
Lägg på en liten hög med sallad och toppa med rostbiff, en klick remoulad och torkad lök. Jag älskar smörrebröd i alla former så det blev inget undantag i påsk utan till frukost blev det en klassisk rostbiffmacka med hemgjort remouladsås
Blanda färsen med salt och peppar. Gör lökringarnaoch montera burgaren. salt och peppar. Vi har ingen fritös så vi gjorde dem i en vanlig kastrull med höga kanter
Men varför nöja sig med detta tänkte vi och plockade fram vår varmluftsfritös. De försöker slå sig in på den svenska marknaden med kvalitet på saker framför att vara billigast
Man kan beskriva smörrebröd som en smörgås med ofantligt mycket pålägg. Stek lökarna i smör på medelvärme till fin färg, strö över socker mot slutet och smaka sedan av med salt och peppar
Men remouladsåsen är hemmagjord och supergod och lätt att fixa iordning,, smakar lite som remouladsåsen man fick i skolan till dom där goda panerade fiskarna
Blev en lugn hemmakväll igår och maten blev lite sen så hann inte med något avancerat trodde jag, sparrissoppan som jag utgick från Per Morbergs recept när jag gjorde verkade ju enkel
Här kommer iallafall recepten på allt du ser på tallriken (förutom salladen – men ett tips är att ha nåt sött i salladen tex granatäpple eller mango) och i vilken ordning jag skulle lagat maten för att få så mycket tid som möjligt med gästerna
Smaka av med salt och peppar. Täck varje torn med den undanlagda vita färskostblandningen. Koka upp ättika, vatten, socker, lagerblad och senapskorn i en liten kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.