Däremot blev den inte så hög att den gick att dela i fyra bottnar, utan jag fick nöja mig med tre. majonnäs, lax, ägg, räkor, dill, körsbärstomater, gurka, sallad, röd och svart kaviarLös jästen i det ljumma vattnet, och tillsätt också olja, ägg och honung
Garnera med skalade räkor, små rullade laxskivor, röd rom, gurka, citron och dillkvistar. Blanda samman ingredienserna till fyllningen, smaka av med citronsaft, salt och peppar
Täck med ett lager bröd. Förslag till garnering är rom i mitten, räkor i ringen runt, sedan ring av snurrade skivor lax och mot kanten halverade citronskivor samt på kanten dillkvistar
Täck tårtan med plastfilm och låt vila, gärna över natten. Hacka räkorna, strimla laxen, hacka dillen och lägg i en bunke, tillsätt crème fraiche, färskost, majonnäs, hackad dill och dijonsenap
Täck tårtan med den med första färskosttäckningen. Varva laxfyllning samt kaviar- och äggfyllning mellan brödskivorna tills du fått en cirka 10 cm hög tårta. Varmrökt laxfyllning100 g färskost150 g varmrökt laxsaft och zest från 1 citronsalt och peppar
Blanda i ägg och lax och krydda med salt och peppar. Skala och hacka äggen och hacka laxen. Tryck fast salladsblad runt om tårtan och garnera medlax, räkor, rullade ostskivor, halverade tomater, dill och citronskivor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.