100 gram
margarin (alt. kokosolja eller annan olja)
3 paket
Airy and Creamy vispgrädde
1 dl
vegansk majonnäs (blanda 1 dl sojamjölk med 1 msk senap och lite salt och peppar, mixa sedan med handmixer ned ca 3 dl rapsolja i en tunn stråle tills blandningen tjocknar.) Plamil har en vegansk majonnäs för den som vill köpa.
Pressa sedan ur vattnet från burkarna med tonfisk i och skrapa ner tonfisken i en skål. Glöm bara inte att krama ur vattnet från räkorna innan du lägger på dem
Det lagas fortfarande mat i det Dilliska köket. Vad som saknas är ljus att fota den i. Turligt nog är vi på väg mot en ljusare årstid så det ska nog lösa sig
Receptet på pizzadeg och tomatsås är hämtat från den fina bloggen Remsans bistro, som i sin tur har hämtat receptet från Pain de Martin (surdegsbrödens okrönte mästare
Bred ett tunt lager majonnäs ovanpå och runt om hela smörgåstårtan för att inte brödet ska torka. lite mer majonnäs runt på smörgåstårtan för att osten ska fästa
Den här smörgåstårtan gjorde jag till far i helgen. Plastfolien är ens bästa vän i dessa lägen, så med en tajt inlindning slapp smörgåstårtan se fullständigt vanskapt ut dagen efter
lördag, den 8 april 2017, kl. 17. 00. Kuvertbröden från himlen. Hej min vän. Hur mår du. Detta är ett tidsinställt inlägg å just nu befinner vi oss på en överraskningsfest i Härnösand för faster Pia 60 år å farbror Peter 70 år
Täck hela smörgåstårtan med denna röra. Tag fram tårtan från kylen. Till fyllningen. Vispa grädden. Blanda gräddfil, citronmajonnäs, vispad grädde, tomatketchup, bostongurka, gräslöken, svartpeppar i en skål
Bred ett tunt lager majonnäs ovanpå och runt om hela smörgåstårtan för att inte brödet ska torka. lite mer majonnäs runt på smörgåstårtan för att osten ska fästa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.