Ibland gör vi en jättegod varm smörgåstårta, som jag bara måste dela med mig receptet av. Rör ihop creme fraiche och philadelphiaost och blanda ner i baconröran
Bred ut hälfen av baconröra, lägg på ett lager bröd till. Det var så länge sen jag gjorde en smörgåstårta så förra veckan, när jag hade en ledig dag, så passade jag på att göra en för mig ny sort med skinka och bacon som fyllning
Den här smörgåstårtan gjorde jag till far i helgen. Plastfolien är ens bästa vän i dessa lägen, så med en tajt inlindning slapp smörgåstårtan se fullständigt vanskapt ut dagen efter
Alltså den här smörgåstårtan. Receptet på smörgåstårtan hittade jag hos Smaskelismaskens. 2 askar Creme Bonjour grekisk vitlök. 2 dl crème fraiche. 2 gula lökar. Ca 2 dl vatten. Gratinera i 225 grader i ca 15-20 minuter. 2 askar Creme Bonjour grekisk vitlök. 2 dl crème fraiche. 2 gula lökar. Ca 2 dl vatten
Jag gjorde en väldigt smarrig varm smörgåstårta förra helgen. 2 msk smör. 2 krm svartpeppar. 2. Gratinera i 225°, 15 min. 2 msk smör. 2 krm svartpeppar
Täck hela smörgåstårtan med denna röra. Lägg på 2 polarhalvor till och bred över nästa del av röran. 8 polarkakor (2 förp). 370 g tonfisk i olja (2 burkar á 185g). 2 krm svartpeppar. 2-3 msk Heinz tomatketchup. 200 g slanggurka skivas i tunna skivor
En mumsig smörgåstårta som serverades med sallad och vitlökssås. 2 Creme bonjour grekisk vitlök. Gratinera i 225 grader i ca 15-20 minuter. 2 gula lökar. ca 2 dl vatten. 2 Creme bonjour grekisk vitlök. 2 gula lökar. ca 2 dl vatten
Baconröra. mingodasida Det var min kära sambo som överraskade mig med denna goda smörgåstårta. Bred ut hälften av baconröra, lägg på ett lager bröd till
Denna goda smörgåstårta bjöd jag på när sonen fyllde 10 år. Det här behöver du till en smörgåstårta (6 personer). 2 förpackningar med Creme bonjour vitlök. 1 creme Frachie 250g. 2 tärningar köttbuljong. 2 dl vatten. Gratinera i 225 grader i 15-20 minuter. 2 förpackningar med. 2 tärningar köttbuljong. 2 dl vatten. 225 grader. 15-20 minuter Se
Smörgåstårtan görs i fyra lager. Lager nr 1. Lager nr2. Lager nr 3. Blanda ihop de 3 kokta äggen som hackas och 6 msk kaviar, resten av purjolöken och de skalade räkorna och 1/3 av majonnäs mixen (se lager nr 4) till en röra som läggs ut på Hönökaka nr 3. Lager nr 4. 15 minuter i 225 grader. 2 paprikor gul och röd. 2 dl crème fraiche. 2 dl riven gratängost
Räcker till 4 tunnbröd / ett lager på smörgåstårta. Röran blir allra godast om den får gotta till sig i skålen, eller på bröden, i kylen i ca 12 timmar. 2 dl creme fraiche. 2 tsk dijonsenap. 2 tsk wiskeysenap (med hela senapskorn i). 2 tsk hackad gräslök (/persilja/dill)
Smörgåstårta LCHF – Paleo. Smörgåstårta à la Ecocaféet. Vi har slagit våra kloka huvuden ihop och tagit fram en smörgåstårta som passar alla oss som njuter av LCHF och Paleo
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.