Bred rikligt med kräm runt om och ovanpå. Skiva squashen tunt med en osthyvel. Garnera med salami, rostbiff, syltlök, rostad lök, pärltomater, physalis och sallad
Det viktiga när man gör all smörgåstårta är att göra fyllningen ganska lös och fylla den i god tid - jag brukar göra det kvällen innan - så att fyllningarna hinner tränga in i bottnarna och "safta till" dem
Arrangera tårtan med varsitt lager av fyllning, täck tårtan med ett tunt täcke av turkisk yoghurt och dekorera med sallad runt kanterna samt toppa med kräftstjärtar, rödlök, rökt skinka, renkött och en god bit ost
Fyll med önskad fyllning, vik ihop och nyp den tät med fingrarna. Smaka av med salt och peppar. FläskfyllningFinhacka vitlök, lök och salladslök och blanda ihop det med fläskfärsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.