Bröd igen och sen sista lager med fyllning. Lägg sen ett lager till med bröd. färskost ,Sallad, gurka, räkor, lax, ägg, tomat, gurka, dill 2 burk(ar) tonfisk
Öppna tonfiskburkarnaoch - tryck till med locket - så den mesta oljan försvinner. Garnera slutligen hela tårtan med hackad/skuren isbergssllad, räkor, äggskivor, gurkskivor, tomater, citronskivor och dillvippor
Bred krämen med färskost och majonnäs på och runt tårtan. med bakplåtspapper undertill. Häll av lagen från kräftstjärtar ochräkor (pressa gärna ur vattnet)
bred tonfiskröran på lager ett och äggröran på lager två lägg ihop. 1ca 3 små burkar tonfisk. 1till röra 1 ca 3 små burkar tonfisk gröna ärtor 1 burk majs 1 burk majonnäs lite creme fraich citron peppar 1 finhackad purjolök 1 hackad rödlök till röra 2 röd stenbitsrom 2 burkar ala 100 g 5 kokta hackade ägg 1 burk majonnäs lite creme fraichtvå hackade rödlökar smörgåstårtbotten eller landgångsbröd till garnering ca 2-3 hg kokt eller rökt skinka räkor körsbärstomater gurka citron kruk salladBlanda ingredienser till båda rörorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.