Vi bjöd på smörgåstårta, Hallon/marängglasstårta och chokladbiskvier. Garnera med skalade räkor, små rullade laxskivor, röd rom, gurka, citron och dillkvistar
Det viktiga när man gör all smörgåstårta är att göra fyllningen ganska lös och fylla den i god tid - jag brukar göra det kvällen innan - så att fyllningarna hinner tränga in i bottnarna och "safta till" dem
Jag hade förberett en rund smörgåstårta kvällen innan fylld med skagenröra, ägg och mjukost. Och här kommer recept på smörgåstårtan samt bildregn från gårdagen
Då håller smörgåstårtan ihop bättre och blir lättare att skära upp. Dags att lägga ihop smörgåstårtan. Bred krämen med färskost och majonnäs på och runt tårtan
Täck tårtan med plastfilm och låt vila, gärna över natten. Hacka räkorna, strimla laxen, hacka dillen och lägg i en bunke, tillsätt crème fraiche, färskost, majonnäs, hackad dill och dijonsenap
Blanda ingridienserna till tårtan och fyll den dagen innan den ska ätas. Tycker det är så otroligt svårt att fotografera en smörgåstårta, blir liksom inte bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.