Krydda kycklingenmed salt, peppar och lökpulver. Red av såsen och smaka av med salt och peppar. Varva kycklingoch skivad mozzarella, salamioch tomater i en smord ugnsform
Pytsa i lite grädde eller cremefraiche i formen när du kör in kycklingen så har du en god skysås, annars är det gott med en kall vitlökssås till kucklan också
Jag har gjort varm smörgåstårta förut och då använde jag bacon, champinjoner och purjolök. Igår blev jag sugen på smörgåstårta men hade inte förberett någon vanlig smörgåstårta så då gjorde vi en varm smörgåstårta istället
Kommer absolut att göra den igen, påminner mycket om en fylld kyckling som redan fanns i vår repertoar men det var väldigt gott medsalamin i, gav en extra smak
I med den finhackade kycklingfilénoch höjde värmen så att det blev lite färg på det hela. Sedan stekte jag den finhackade pepparsalamin på medelvärme så att den gav ifrån sig lite fett och smak
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kycklingoch curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Det var så länge sen jag gjorde en smörgåstårta så förra veckan, när jag hade en ledig dag, så passade jag på att göra en för mig ny sort med skinka och bacon som fyllning
Krydda den med peppar ochkycklingkrydda. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.