Blanda ihop créme fraiche ochmajonnäs i en skål och tillsätt tonfisk, lök och ägg. Dekorera med sallad på kanterna och gör ett fint mönstermed vindruvor, tomater, citron, gurka ochräkor
Bröd igen och sen sista lager med fyllning. Lägg sen ett lager till med bröd. färskost ,Sallad, gurka, räkor, lax, ägg, tomat, gurka, dill 2 burk(ar) tonfisk. 1 burk(ar) majonäs. 3 paket Formbröd jättefranska pågen. 300 gram skalade räkor. 5 burk(ar) majonäs
räkor. för att få skinkan att fästa runt tårtan brukar jag smeta ut lite dill majonnäs. bred tonfiskröran på lager ett och äggröran på lager två lägg ihop
Fyllning till smörgåstårta. Förslag till garnering är rom i mitten, räkor i ringen runt, sedan ring av snurrade skivor lax ochmot kanten halverade citronskivor samt på kanten dillkvistar
Jag hade förberett en rund smörgåstårta kvällen innan fylld med skagenröra, ägg ochmjukost. Dagen var fylld av överraskningar, blommor, presenter, tårta, blombudochmysigt firande på kvällen med släkten
Då håller smörgåstårtan ihop bättre och blir lättare att skära upp. Dags att lägga ihop smörgåstårtan. Blanda i majonnäs, matyoghurt, färskost och citron samt rör ihop till en röra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.