Fördela på första botten. Rör ihop med mimosasalladen och fördela på tredje botten. Fördela resten av majonnäs och crème fraiche blandningen där det behövs
Hit gör du med fördel dagen innan tårtan skall serveras. Om du även garnerar med lite salta pinnar så tänk på att inte sätta i dem förrän det är dags att servera
Idag har jag gjort en smörgåstårta, min första någonsin. Det känns otroligt lyxigt med smörgåstårta men efter jul och nyårshelgen kan jag säga att jag kom väldigt billigt undan
Den bakas i en långpanna och är mera som en sockerkaka med äpplen i. Det blir ca 42 bitar. 200 g smält smör, 4 ägg, 4 dl socker, 2 dl gräddmjölk, 5 dl vetemjöl, 3 tsk bakpulver
I går hade vi här hemma middag för 7 vuxna och 3 barn. Fläskfilé3 hela fläskfiléer200 g fetaostca 30 soltorkade tomaterfärsk timjansalt och pepparvitlöksoljaPutsade först filén från alla senor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.