Det sköter sig själv men det du behöver är att göra rätt från början, dvs rätt kryddor och vätska, följ bara receptet så får du världens godaste stek/gryta eller vad du nu vill göra med ditt kött
Vispa mjölet med lite av mjölken till en slät redning. Tillsätt grädden och red med maizena till önskad konsistens (instruktion finns på maizenapaketet)
Så jag slängde ihop den här rullen med krämig kantarellstuvning och serverade i friska luften. Det här är lyxpannkaka som går snabbt att göra och kan ätas på stående fot eller lite mer elegant med kniv och gaffel på tallrik, som en förrätt till exempel
Det funkade det med. Häll kantarellstuvningen på omeletten. Jag har ju inte så många guldtackor i frysen och själv är jag vansinnigt dålig på att hitta kantareller så de få vi har lyckats skrapa ihop (oftast genom att tigga från övriga familjemedlemmar) håller jag hårt i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.