Riv över generöst medparmesanoch toppa med en liten klick smör. Passar även bra som förrätt eller som inslag på buffén, gärna med parmaskinka och grissinipinnar till
Avsluta med att strö över drivor av en riktigt god parmesan eller pecorinoost. Några gånger per år går vi till tapasrestaurangkedjan Manana här i Göteborg och äter tapas och dricker vin med goda vänner
Avsluta med att hyvla över parmesanostoch toppa med en timjankvist. Pressa i en vitlöksklyfta och blanda ner tillsammans med senap och finhackade örter
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparrisoch bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.