Skär ett djupt snitt i varje kycklingfile och fyll dem med ädelostsröran. Till förrätt valde jag Chevré-toast med honung och valnötter och till varmrätt blev det Smördegsinbakad kycklingfilé med rödvinssås
Med en rulle färdig smördeg, en bit valfri ädelost ( riktig gorgonzola är såklart godast) och en enkel bit fläskytterfilé eller fläskfilé så har man en enkel men god bit mat ganska snabbt
Servera kycklingen med klyftpotatis, såsen och någon grönsak. Fyll den med chorizosalami (2 skivor i varje filé) och gorgonzolaosten. 100 g gorgonzolaost
baconlindad kycklingfilé med ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
-) Visserligen utan häll och rinnande vatten men med en ugn kommer man långt. Med bänkskivan på plats och kaklingen klar (som för övrigt blev fantastiskt bra trots våra farhågor) kunde jag inte hålla mig längre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.