Supé - mat efter tyngre konstupplevelser
Den som äter palsternackor
Den som äter palsternackor
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 4 dl avorioris
  • 8 dl grönsaksbuljong
  • 2 dl vitt vin
  • 100 g mandel, skållad och rostad
  • 4 salladslökar
  • 2 stjälkar selleri
  • 1 liten eko citron
  • smör
  • salt
  • 6 dl kallt vatten
  • 1 dl nyponskalsmjöl
  • nyponskalsmjöl
  • 1,5 - 2 msk potatismjöl
  • potatismjöl
  • 1 dl råsocker
  • 1 kanelstång
  • 1 bit färsk ingefära, skivad
  • 4 stjärnanis
  • Mandelbiskvier
  • 200 g sötmandel
  • 1 dl socker
  • 1 msk mjukt smör
  • 2 äggvitor Mal mandeln i en mandelkvarn

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.