Skreifilé med udonnudlar
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 gram ramslök
  • 0.5 dl yuzu , saften (yuzu är en asiatisk citrusfrukt, det går även bra med lime)
  • 1 udonnudlar
  • 0.5 msk salt
  • 300 gram rumstempererat smör
  • 1 dl socker
  • 800 gram skreifilé , (grönlistad och msc-märkt torsk) eller annan vit fisk
  • 2 l vatten
  • 1 dl salt
  • 1 msk wasabipulver
  • 1 msk salt , utan jod
  • 2 st citron(er) , finrivet skal och saft
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 kg rödbetor , skalade och tunt skivade
  • 1 dl äppelcidervinäger
  • 0.5 dl olivolja
  • 0.5 msk korianderfrön
  • 0.5 dl Mirin
  • 2 l vatten
  • 0.5 msk fänkålsfrön
  • 2 msk mugi miso paste
  • 2 msk lantbuljongpulver
  • 1 ark kombu (torkade alger)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.