Lägg skreiskivorna på en smord plåt. Lägg upp potatisen och garnera med löjrom och små dillvippor. Ös fisken med det smälta smöret som ligger på plåten
Till filén åt vi ugnsbakade tomater (smaksatta med timjan) som jag marinerat i olivolja smaksatt med citron, sallad, samt färska champinjoner som jag bara fräste tillsammans med vitlök, lite salt, svartpeppar och en rejäl drös med persilja
Jag var jättesjuk och fick ligga kvar på sjukhuset i flera veckor med antibiotikadropp, men när jag så småningom frisknade till så pass att jag kunde äta kom de söta nunnorna varje morgon - frasande och styvstärkta i sina stora dok - och frågade vad jag ville ha till mat
Gnocchi med mozarella och basilika. Servera gnocchin medugnsbakadekörsbärstomater. Gnocchi (uttalas "njocki" ungefär) är inget som jag är särskilt väl bevandrad med
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.