Mjukstek purjolöken och vitlöken tillsammans med champinjonerna. Blanda japansk soja, vatten och honung och vänd ner det tillsammans med kött och grönsaker
Ni börjar bli många och det förpliktigar naturligtvis med lite mer intressanta recept. Kul att ni följer med & välkomna med lite mer kommentarer, det triggar alltid till att uppdatera lite oftare
Krydda med salt och peppar. När alla är brynta vispa ur pannan med lite buljong. Slå på grädden och red av med maizenamjöl utrört i lite vatten för tjockare konsistens på såsen
Idag blev det några goda schnitzlar med en anjoviscremé. Man behöver ju inte alltid försöka sig på konststycket att skiva en citronskiva och försöka linda till en anjovisfilé och fylla med lite kapris
Goda kryddor, fräscht med tomatsås. Ugnsgratinerad skinkschnitzel i tomatsås PrintFörfattare. Vispa ur stekpannan som köttet stektes i med tomatkross, buljong, soja, tomatpuré och tillsätt kryddor
Servera med pommes, potatisklyftor, potatisgratäng etc, citronskivor och en god sallad. Banka ut filéerna så att dem blir drygt 1/2 cm tjocka med hjälp av en köttbank, mindre kastrull eller något annat som du finner lämpligt
Fluffa till risonimed en gaffel, låt svalna utan lock och servera sedan med önskat tillbehör. Krydda med salt och peppar, häll över kokhett vatten, blanda och täck sedan grytan med ett lock
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.