2 min
på varje sida. Låt grönpepparn steka med när köttet vänds. Smula över buljongtärningen och tillsätt grädde och soja. Låt puttra under lock 2–3 min 3. Tillaga grönsaksblandningen enligt förpackningens anvisning.
Ni börjar bli många och det förpliktigarnaturligtvis med lite mer intressanta recept. Kul att ni följer med & välkomna med lite mer kommentarer, det triggaralltidtill att uppdatera lite oftare
Skinka kan man ha till mycket. Idag blev det några goda schnitzlar med en anjoviscremé. Man behöver ju intealltid försöka sig på konststycket att skiva en citronskiva och försöka lindatill en anjovisfilé och fylla med litekapris
Schnitzel är en rätt som består av en mörad bit kött, som paneras och friteras eller steks. Schnitzel görs oftast av skinka och kalvkött men även kyckling och kalkon
Risotto. Skala, dela och finhacka löken. Skala och finhackavitlöken. Mät upp buljongen i en kanna. Använder du vatten och buljongtärning så löser du upp buljongen i varmt vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.