Med detta sagt så villvi nu skrivaom på vilket sätt somvi försöker äta mer hälsosamt, även omviinte skulle kalla det diet, särskiltsom det främst handlar omatt man ska äta mer av en hel del saker och intemindre
Kanske kommer det attfinnastid och ork för lite bloggande "när jag ändå går hemma". Jag har helt enkelt saknat inspiration och känner attInstagramtagit över bloggandet lite
Fördelen med den här typen av skållningskållning är att brödet hålls färskt väldigt länge, samtidigtsom brödet tar åt siglite mer vatten än vanligtvilketbidrartillatt göra det saftigt
Plattorna mellan tårtlagren samttårtbrickan har jag också köpt på Lyckas med mat. Det kanske inte var särskilt jättesmart att tacka ja tillatt baka ännu en bröllopstårta när man inte har något kök att göra det i, men jag har ju en familjsom ställer upp så jag behövde inte tacka nej
Man brukar ju säga att man äter exempelvis blåbärspaj med vaniljsås. Fast är jag på kalas eller bjudning brukar jag försöka stillamiglite och ta lagom mycket vaniljsås - man vill ju inte gärna framstå som en galning
Måste nitänka på att ha grönsaker/frukt till eller gör ni bara det automatiskt (det gör jag). Men det jag villtipsaomi detta inlägg är hur du kan få i grönsaker i själva maten
Jag var egentligeni affären för att handla en fjällröding, men när det inte fanns så beslutade jag mig för att prova en guldsparid, eller seabream som den heter på engelska
Blanda allt i en ren tio-litershink, täck med plastfoliesom du gör små hål i – och låt brygden stå i lugn och ro i rumstemperatur, minst tre veckor, gärna sex
För ett tag sedan hittadevi en vattenläckai köket som har förstört golvet i hallen. Mitti detta jagar vibålgetingar både nattetid och dagtid, vi är uppe i nummer fyra här inne
När vi hade suttit ute ett tag och öppnat en varsin öl, spelat några omgångarvändtia och bara andats och njutit av eftermiddagsluften tyckte vi det var tid för att börja med middagen
Vill bara göra er uppmärksamma på att när jag skriver recept kan ni spara det som en pdf eller skriva ut det lättare genomatt öppna inlägget och klicka på knappen för detta
Rätten är färdiginnan eller samtidigtsompotatisen. Hemligheten med atthinna laga bra mat som går rät fort efter jobbet är egentligen så lätt somplanering och att helt enkelt förbereda det man kan kvällen innan
Genomatt så att säga para täcket på coccoterna med minklassiskafisksås, och varsamt ugnsbakade torskfiléer, fick jag en gratäng som var så god att jag tappade behärskningen och i smyg slickade fatet rent från sås
Och lägg ivaniljpulversamt socker efter tycke. Socker efter tyckte, jag valde attintetillägga något socker eftersom kokosmjölken tillför en naturlig sötma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.