SKALDJURSLASAGNE-VECKANS SNABBA
hallongrottans
hallongrottans
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 skaldjur
  • 2 dl creme fariche
  • 1 liten burk keso (alternativt ytterligare 2 dl creme fraiche eller liknande)
  • 2.5 dl mjölk
  • 170 g kräftstjärtar i lake
  • 170 g räkor i lake, alternativt ett gäng frysta/färska som du skalar. Jag använde frysta skalade eftersom jag föredrar dem framför i lake
  • 4 dl hackad purjolök
  • 2 st fiskbuljongtärningar som smulas
  • 150 g bladspenat
  • 250 g cocktailtomater
  • 1 msk sambal oelek
  • ½ till 1 citron efter smak
  • Lasagneplattor
  • 200 g mozzarella/annan ost
  • Salt och peppar
  • Örtagårdssalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.