Skaldjursgrytamedsaffran och vitlök. Här kommer en värmande och saffransdoftandeskaldjursgryta. Tillsätt grädde, matlagningsvinet och tomatpurén så att det får puttra med
Låt koka ihop och smaka av med salt och peppar. Fräs lök, vitlök och saffran i lite olja. Lägg upp i djupa tallrikar med potatis i botten, fördela musslor och räkor runt om
Fräs gul och vitlök i lite smör och olivolja tillsammans med de hackade kryddörterna. Lägg i skivade morötter, fänkål och potatis som får fräsa med i några minuter
Fräs den i en gryta med smör på medelhög temperatur. Smaka av med salt, peppar och citronjuice. Slunga gulbetorna i brynt smör, smaka av med flingsalt, citronskal och pepparrot
Det har varit en tuff vecka med extremt mycket skolgrejer samtidigt som jag varit förkyld och hängig men jag lyckades få in allt i tid, till och med innan vi åkte iväg på Thanksgiving middagen igår så jag kunde släppa allt och njuta av kvällen där
Smält smöret tillsammans medsaffran, häll över i en bunke och rör ner äggen. Blanda de torra ingredienserna med hel sötmandel och vänd ner det i bunken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.