*Jag använde mintchoklad-honung (vanlig honung med tillsatt kakao. Tryck ut chokladen ur formen och var nöjd över din helt hemmagjorda och helt naturliga choklad
Ja ni fattar grejen - väldigt bra mellanmål faktiskt. Mixa nötterna några minuter i en matbredare. Om du har köpt naturella nötter kan du börja med att rosta dem i en torr stekpanna eller 10-15 min på 160 grader i ugnen
Hemmagjord choklad - Du behöver. Kram FannyE-postSkriv ut. Jag föredrar en Svensk honung från mitt närområde, men det är inte alltid lätt att få tag på
*Jag använde mintchoklad-honung (vanlig honung med tillsatt kakao och pepparmynta). Tryck ut chokladen ur formen och var nöjd över din helt hemmagjorda och helt naturliga choklad
Ingredienser. Smält fettet och häll över de torra ingredienserna och vispa (gärna med balongvisp, men vanlig visp går lika bra) tills allt blandat sig till en jämn smet
Inte vilket besök som helst heller för den delen, utan en lagning - den unge herrns allra första. Lillelördagen är redan här, och skönt är väl det, eller vad säger ni
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.