I morse njöt vi av dessa ljuvliga grahamsbullar till frukost. Godmiddag mina goa bloggläsare. Dom gick hem även hos barnen som är 4 år samt två vildar på snart 1,5 år
Igår knepade jag ihop ett gäng frukostfräscha grahamsbullar - det går alltid hem. Med en stor och hungrig familj femton minuter bort kan man aldrig baka för mycket bröd
Oftast brukar jag baka lite grövre, mörka , glutenfria formbröd och pytsa i alla möjliga frön, bär och andra nyttigheter, men nu fick jag plötsligt lust att göra frallor
Lagade mat, bakade mina favorit-grahamsbullar och städade i lådor och skåp. Älskar dessa grahamsbullar, särskilt när de är precis nygjorda och med smör, ost och en klick marmelad på
En höstlig dag som denna är det skönt att vara inne och baka bröd. Eftersom jag inte brukar ta mig tid till att göra surdeg, skållar jag grahamsmjölet med kokande vatten istället
För att återställa ordningen så jag bakade dessa skållade råglimpor. Vi har ätit ganska mycket ljust bröd nu ett tag så jag kände att det var dags för lite saftigt, grovt bröd istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.