Då var vi åter på plats i köket efter en liten minisemesterresa till närmaste huvudstad, Köpenhamn, där vi spatserat runt och bara njutit av tillvaron några dagar
Nämen hörni, nu börjar det närma sig på allvar. Men nu vänder i alla fall mörkret tillbaks. natten mellan lördag och söndag var årets längsta så nu kan det väl bara bli bättre
Har ni glömt eller inte haft tid att lägga in sill till bjudningen på Midsommarafton så kommer här tre snabba tips med 5-minuter sill som går att köpa i närmaste matvarubutik
Har du missat att planera desserten till nyår. Jag har alltid frysta blåbär från sommarens plockning i frysen, det är världens bästa bär för snabba desserter
Nu är det inte långt till midsommar alla har mycket att göra - men spendera gärna lite tid på att lägga in sillen själv, det ger stor skillnad i resultat
Har velat testa att göra en ”muggkaka” men har aldrig hittat ett bra recept. Sökte runt lite på internet och man behövde i alla fall en bas av gryn/mjöl och ett eller flera ägg
1. Chop the aubergine into cubes about 1/4 inch in diameter. Saute in a large frying pan over a medium heat with a little olive oil for a few minutes until it starts to turn golden brown
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.