Säsongen för sparris är kort i Sverige (maj-juni) så nu gäller det att passa på. Igår vispade vi ihop en sparrisrisotto till middag, gott och mycket enklare än man kan tro (speciellt när det är sambon som gör allt jobb
Solen skiner denna underbara höstdag och det är hög säsong för nyponen. Underbart gott på scones, till havregröten, till en lite lyxigare helgfrukost, på ostbrickan eller varför inte servera som mingelsnacks med färskostcréme på pepparkakor
Vips, så hade halva veckan gått. Vilket betyder att det är lite mindre av januari kvar. Idag är det endast -16, så det är ju bara att ta på sig t-shirt och shorts
Denna kycklingfile grytan är inte alls svår och går snabbt att röra ihop. Efter en skön förmiddag i pulkabacken, rosiga kinder och små frusna näsor var det dags att gå hem och göra middag
Efter lite funderingar och vånda så beslöt jag mig för att bjuda på en fläskfile gryta. Jag skulle få långväga besök och ville servera något gott till middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.