Detta är en av mina absoluta favoriträtter, verkligen jättegott. Det allra bästa är att det är en väldigt bra bjudrätt som dessutom går bra att förbereda ända fram till själva ugnsgräddningen
Har ni käkat semlor. Inte hos oss blev det några. Inledde dagen med en P-Bot kl 07. 00, kom lite sen och irriterad till jobbet (tur jag åkte ensam i bilen till jobbet så jag fick använda hela min ful-vokabulär på en gång) på kvällen stekte vi pannkakor och var allmänt ”sinkadus i planeten” , imorgon gör vi om och gör rätt
SSkär filéerna i 2 cm tjocka skivor. Salta, peppra och bryn dem och svampen. Skiva tomaterna. Täck botten och sidor i en smord ungssäker form med tomatskivorna
Putsa filén och skär den i ca 2 cm tjocka skivor. Salta och peppra och bryn båda sidor i en stekpanna. Bryn sedan champinjonerna och täck fläskfilén med dem
Skär filéerna i 2 cm tjocka skivor. Salta, peppra och bryn dem + svampen. Skiva tomaterna. Täck botten och sidor i en smort ungssäker form med tomatskivorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.