Igår skred vi till verket och snodde ihop en supergod cheesecake med smak av vit choklad och hallon. Det är en fryst variant, vilket jag tycker är snäppet godare än en ugnsgräddad cheesecake, och för F som älskar glass blev detta en succé
frozencheesecake. cheesecake,. Det blir en frozencheesecake med daim. cheesecake med daim,. Bryt den sista daimen i mindre bitar och strö över cheesecaken
frozencheesecake,. Den här cheesecaken bjöd vi på som efterrätt när vi hade vår koreanska grillkväll här hemma och den var en god och kall avslutning på middagen
En god frozenstrawberry daiquiri är en perfekt drink att slänga ihop varma sommardagar. Tydligen är det Jordgubbens dag idag och detta är ett riktigt gott sätt att fira om du frågar mig
Så jag bakade blåbärsgrottor (som hallongrottor fast med blåbärssylt) och en variant på den frusna cheesecaken som jag gjorde för några veckor sen och tog med mig hem till honom för att ha lite kalas i alla fall
Frozenstrawberry daiquiri,. Frozenstrawberry daiquiri. Sommar, sol och färska jordgubbar. Den här varianten är med min egengjorda flädersaft istället för sockerlag
Självaste cheesecaken. 100 g riven mjölkchoklad Självaste cheesecaken. Hej. Medina här. Den här kakan gjordes igår och jag smakade lite igår och bestämde mig för att det skulle vara bäst för kakan att sova över i frysen
raw frozencheesecake med kokos och lime. Då blir de mjuka och får rätt konsistens till cheesecaken. Om du glömmer detta, kan du snabb-blötlägga dem genom att hälla på kokande vatten och låta dem stå i en timme (men då är inte cheesecaken längre raw för er som bryr er om det
Världens godaste glassliknande cheesecake hade vi också på fikabordet i helgen. Detta är alltså en frusen cheesecake men jag tycker den är absolut godast att äta när den börjat smälta rejält
Vi har gjort en underbart god cheesecake med smak av hallon. Fröknarna är av den uppfattningen att kärlek bör uppmärksammas och firas varje dag året om, men visst är det ändå så att den 14
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.