Låt sillenrinna av väl och hacka den fint. Skala och finhacka löken. Blanda ner ägg, sill, kaviar och lök tillsammans med dill och gräslök i creme fraichen
Gör så här Låt sillenrinna av. Blanda ihop alla ingredienserna. 100 g matjessillfiléer. 2 msk orökt kaviar. 1 dl Arla® gräddfil. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 100 g matjessillfiléer 2 hårdkokta ägg ½ dl hackad färsk gräslök 2 msk orökt kaviar 1 dl Arla® gräddfil
Låt sillenrinna av ordentligt och skär ibitar. Skala och hacka löken och dillenfint. Blanda sedan ihopgräddfilen och kesellan och blanda sedan ner sill,dill och löken
Idag ska vi gå på julmiddag och vi ska ha med oss den här supergoda Sillröran S. t Hans, den är frisk och har en syrligpikant smak som passar perfekt till ett julbord men även lika bra till påsk eller midsommar
Skär/hacka, sill, ägg, lök och gurka ismåbitar. Blanda gräddfil, majonnäs, senap och kryddor. Rör igräddfilsblandningenförsiktigtisillhacket och garnera med strimlad purjolök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.