Sill med tranbär
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Tranbärssill med apelsin
  • 1 paket 5-minuters sill
  • 1 rödlök, tunt skivad
  • 1 apelsin 1 dl frysta tranbär
  • 1 dl koncentrerad tranbärsjuice
  • Häll av sillen med spara lagen, skär sillen i lagom munsbitar.
  • Skär bort skalet på apelsinen, se till så att du får bort allt det vita och skär ut hinnfria klyftor.
  • Varva sillen med apelsin, lök och tranbär i en burk.
  • Blanda lagen med tranbärsjuicen och häll i burken.
  • Sätt på locket och ställ i kylen minst 12 timmar innan servering.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.