Lägg fiskbitarna i en smord ugnsform. Riv fetaost grovt i en skål. Hacka tomaterna med en vass kniv. Blanda tomaterna och övriga ingredienser med fetaosten
Smält smöret och låt det svalna. Vispa äggen och sockret poröst. Tillsätt smöret och rör om. Blanda mjölet med bakpulvret och tillsätt det tillsammans med mjölken
Ugn 200º. Rör smör och socker smidigt till kakan. Tillsätt äggen. Blanda för sig mjöl, bikarbonat och bakpulver och rör ner 2 1/2 dl av mjölblandningen i smeten
Tisdagsfisken får vi ju inte glömma bort. Här har jag gjort en mycket enkel lax i ugn som går väldigt snabbt att förbereda om man har ont om tid när kvällen kommer
Jag testade snabba tisdagsfisken, fast jag valde lax istället för torsk. Snabba tisdagsfisken. Under vardagar ska det gå rätt fort att laga mat tycker jag och nu i veckan gjorde jag ett recept från Anne Aobadia nya kokbok Mera Matkärlek
Fick receptet av Signes kompis mamma Malin. Signe har dans träning i afton oxå så jag väntar där just nu och passar på att skriva receptet åt er på den super goda kycklinggrytan vi laga för ett tag sen
Gör snabb auberginegratäng Tisdagsfisk med räkor Ingredienser 4 portioner 600 g torsk eller valfri fisk, fryst fiskblock 100 g fetaost 100 g kräftstjärtar eller räkor, utan skal 6 soltorkade tomater, finhackade 2 msk ajvar relish 2–3 dl vispgrädde eller crème fraiche ½ dl dill, finhackad salt och peppar Gör så här Skär fisken i portionsbitar
Mina söners favorit är de stora mjuka skånepepparkakorna som de äter med smör och ibland ost. Gissa om jag blev glad den dag jag fann ett recept och provbakade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.