Min senaste sensation är långbakat sidfläsk som bara smälter i munnen. Min mat innehåller nästan alltidväldigt få ingridienser - men jag älskar verkligen mat som får den tid den behöver
Lägg sidfläsketi en långpanna eller ugnssäker form. Blanda alla ingrediensertill såsen. Pensla på såsen eller lägg fläsket imarinaden och blanda ihopinnan du lägger upp skivorna
Sent i natt kom jag hem från en helt fantstisk semestervecka på Sardinien. Så om ni undrar varför jag inte svarat på mail eller kommentarer beror det på att jag tagit en rejäl blogg- dator och instagrampaus, förutom att jag haft några förberedda och tidsinställdainlägg
Förra sommaren blev vi närmast besatta av att grilla stora bitar av sidfläsk. Nu är huset sålt, och jag kan bara hoppas att de nya ägarna kommer njuta lika mycket av stället som vi själva gjort
Rökt sidfläsk är inte en sådan sak. Det finns många saker ilivet av betydelse. Även om det vore önskvärt att iblandinte ta saker på så stort allvar, så skulle jag aldrigförringavikten av en rejäl bit rökt sidfläsk
Denna gången var det Mao Zedungs Rödkokta sidfläsk som fångade mittintresse. Sitter och tittar på lite gamla avsnitt av Kinas mat och som vanligtblir jag otroligt sugen på att laga maten som visasi programmet
Vi hoppas att niinte tröttnat än i alla fall för idag kommer det ett gott grilltips här i köket, det blirgrillatsidfläsk med en frisk sallad med lite hetta idressingen som tillbehör
Bondbönorna i trädgården är äntligenfärdiga och vi har skördat dem. I år var första gången vi testade att själv odla dem, så vivissteinteriktigt hur mycket det skulle bli, men det blev betydligt mer än vi trodde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.