Lägg sparrisen ovanpå och därefter den varmrökta laxen, servera med en klick creme fraiche. Servera salladen genom att placera sallads blad i botten av tallriken tillsammans med pastan och grönsakerna
Nu är det bara till att lägga ihop alla ingredienser (glöm inte laxen som du bara delar i stora bitar) och vända runt lite försiktigt, smaka av med salt och peppar
Skivad rökt lax eller gravad lax blir också gott. 2 laxfiléer à 120 gram, varmrökt eller färsk lax. 1 huvud röd eller grön romansallad. 100 gram salladsmix blandad grönsallad
Ta upp papayan från isvattnet och tryck ut all vatten, lägg i bunken med de andra ingredienserna. Fyll en bunke med kallt vatten och lägg i några isbitar
Fördelen medlax är att den är lätt att arbeta med, och ganska tålig för diverse experiment. Utöver jasminris och den krispiga salladen serverades det en racersnabb sås till laxen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.