Första gången hade jag torsk,sen hoki, men annan vit och fast fisk går precis lika bra. Kokt torsk med äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag
Idag blir det alltså en vardagsfiskrätt, men ändå med lite guldkant, mandel- och kokospanerad torsk. fryst bladspenat, försiktigt tinad tillsammans med flisad vitlök och vänd i en klick smör + lite kvarnsalt
FacebookSkriv utE-postGillaGilla Laddar. TORSK MED SPENATOCH TOMATER I KAPRISGRÄDDSÅS. Spenatoch tomater i kombination med fisk går alltid hem hos mig, som ni kan läsa t ex här och här
Torsk med spenatoch mandel. Denna rätten har ett mycket lågt kolhydratinnehåll där de enda kolhydraterna i fiskrätten kommer från spenat, crème fraiche och ost
Jag var jättesjuk och fick ligga kvar på sjukhuset i flera veckor med antibiotikadropp, men när jag så småningom frisknade till så pass att jag kunde äta kom de söta nunnorna varje morgon - frasande och styvstärkta i sina stora dok - och frågade vad jag ville ha till mat
Kvällens middag blev sesampaneradtorsk med dillyoghurt. Dela torsken i lagom stora portionsbitar. Det har varit lite si och så med inspiration till matlagning ett tag nu, det blir lätt samma gamla rätter som går runt runt här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.