Ingredienser. marineradevitlöksklyftor, soltorkade tomater, parmesanost. Minmixidag bestod av några marineradevitlöksklyftor, ganska mycket inlagdabasilika tomater och Pomamore tomater med vitlök & örter, några kuber parmesanost, lite örtolja och balsamvinäger
Min sambo har "tjatat" om att jag ska göra en balsamicosås länge nu och när vi hade liteparmesanskinka och kyckling över så tyckte jag att det kunde passa att göra den såsen till
Denna rätt har varit en favorit genom åren men jag har inte gjort den de senaste tiden. Härom middagen var det dock dags igen och det smakade lika gott som jag mindes
Denna ledde till att kaffe, festis, pepparkakor och svärmors nybakade lussebullare packades ner i ryggsäcken, promenadskor och utekläder togs på och vi gav oss iväg
Idag bjuder jag på ett smarrigt och enkelt recept som passar riktigt bra som fredagsmiddag. Låt gärna kycklingenliggaimarinaden några timmarinnantillagning för extra smak, men har man intetid så går det bra att tillaga den direkt också
Har precistittatfärdigt på veckans melodifestival, ingen jättehöjdare kanske. Minafavoriter var Hanna Lindblad och Pauline, helt klart mest drag i dem och snyggast framträdanden, men Hanna gick ju inte ens till andra chansen… Idag gjorde jag ett litetexperiment som blev riktigt lyckat
Jag säger som Gert Fylking. ÄNTLIGEN. Äntligen har jag premiärlagat mat i vårt nya kök. -) Visserligen utan häll och rinnande vatten men med en ugn kommer man långt
Tina och skiva/strimlakycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.