Senapsfisk med buljongkokta matkorn Tina fiskfiléerna om de är frysta. Salta och peppra och vik ihop filéerna i tre delar till ett paket, och lägg dem i en smord ugnsfast form Hemmets Journal
Senapsfisk med potatismos Skala och skiva purjolöken och fördela i två smorda ugnssäkra portionsformar. Lägg i fisken och droppa över citronsaft Hemmets Journal
Senapsfisk med kapris Halvtina och skär fisken i 1 cm tjocka skivor. Lägg fisken i en lätt smord ugnssäker form. Salta och peppra lätt Matklubben.nu
Senapsfisk täckt med crème fraiche Koka riset enligt anvisningar på förpackningen. Sätt ugnen på 200 grader. Skölj av fiskfiléerna och låt dem rinna av Matklubben.nu
Senapsfisk Skala och skiva löken och fräs ringarna mjuka utan att ta färg. Lägg över i en ugnsäker form. Salta och peppra fisken och lägg den ovanpå Matklubben.nu
Senapsfisk med potatismos 1. Skala och skiva purjolöken och fördela i två smorda ugnssäkra portionsformar. Lägg i fisken och droppa över citronsaft Hemmets Journal
Senapsfisk med buljongkokta matkorn 1. Tina fiskfiléerna om de är frysta. Salta och peppra och vik ihop filéerna i tre delar till ett paket, och lägg dem i en smord ugnsfast form Hemmets Journal
Senapsfisk täckt med creme fraiche 1 Koka riset. Skölj av fiskfiléerna och låt dem rinna av. 2 Skiva champinjonerna och stek dem i 1–2 minuter i olja, salta och peppra Ica kuriren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.