Vill du inte ha lax så går det bra med någon vitfisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås. 2,5 dl grädde 2 msk fiskfond 1 dl. - Läs hela inlägget här 500 g laxfile. 250 g skogschampinjoner. 3 vitlöksklyftor. 2 msk fiskfond
Smakligspis - av både mat ochlivet. Servera laxenmed pressad potatis, riven pepparrot, citronklyftor att pressa över fiskenoch sugarsnaps som du sköljer av och snabbt fräser några minuter på hög värme ilite smör med salt och svartpeppar
För oss är det helt nytt att både laga och äta något medetiketten "Raw food". Både bollar och cotta skickarviintill Söta Sakers månadstema "Smått och Gott"
Fyll fickornamed färskosten och tryck ihoplaxfilénigen. Låt laxsidan vara medskinnet kvar, skär ett snitt på mitten/på längden men inte hela vägen igenomskinnet
Annat är det med denna laxrätt, det är något som man skulle kunna äta dag inoch dag ut. ) Skulle bara kunna mumsa imig rödbetskrämen, men viktigtmedliteproteinmed så då är det bra att även laxen var helt magisk
Fördela laxskivorna på stora tallrikar. Rivlite västerbottensost över och garnera meddillochlime. Rör ihopolivolja, senap, dill, gräslök och svartpeppar
Rigatonin kommer från Årstiderna, deras pasta medlite lagom fullkorn är superb. Hur mycket av stjälkarna som kan användas får deras träighetochdin mun avgöra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.