Vispa äggen plus äggvitorna fluffigt och tillsätt mjölkblandningen. Rör ihop den smälta kokosoljan med havremjölken, kanel, kardemumma, kokossocker och vaniljpulvret i en skål
Helt utanraffinerat socker, mjölk och gluten, alltså mycket bättre för kroppen än vanliga snickers. Dom smakar underbart, lena och mycket smak av jordnötssmör vilket är något av det godaste som existerar
För att laga Mjuk kaka utanägg, gluten och socker1. Gör ett snabbt uppkok av fiberHusk och vatten under vispning så att konsistensen blir lik rå äggvita2. Vispa med elvisp fiberHusk-uppkoket tillsammans med det smälta smöret/margarinet och mjölken/vattnet och druvjuicekoncentratet i 3-4 minuter3. Grädda i 175 grader i 45 minuter Husk-uppkoket tillsammans med det smälta smöret/margarinet och mjölken/vattnet och druvjuicekoncentratet i 3-4 minuter
Tänk att ett recept nästan "utan allt" kan bli så gott. Eftersom jag själv och min familj tål ägg brukar jag baka med det, men nu inhandlades i alla fall ett paket No Egg för att göra rutorna äggfria
Med andra ord betyder det att tårtan ska både vara socker, gluten och laktosfri, japp där fick jag något att bita i, men eftersom jag älskar utmaningar så var jag såklart tvungen att testa
Vispa samman äggen, kokossockret, havregrädden, chiafrönen och psylliumfröskalen i en bunke. och eller varför inte att bjuda kollegorna på något gott till mötet
3 ägg1 1/2 dl nötmjöl (hasselnöt,mandel eller cashewnöt) 1 banan1/2 dl kokosmjöl1/2 dl kokosolja (eller smält smör) 1 msk sötning (kan uteslutas. Ta honung, kokossocker, dadelsirap eller lönnsirap) 4 msk kakao (helst raw) 1 tsk bakpulver Kör allt i en blender häll i muffinsformar och grädda i ca 10-20 min på 150 grader. 3 ägg
Stek i en het stekpanna utan olja eller smör. När de har legat framme ett tag så blir de lite krispiga som ett tunnbrödsknäcke och då passar det riktigt bra att göra sig en god äggmacka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.