En riktigt god pastasallad att lägga på minnet inför sommarens picknickar, bufféer och grillkvällar. Pastan blandas med crème fraiche och hemmagjord pesto, grillad kyckling, knaperstekt bacon, paprika, purjolök och fetaost
Pastasallad med pesto och soltorkade tomater är gott till buffén eller som tillbehör till grillat. Eller ha den som en bas och tillsätt räkor, kyckling eller något annat gott kött
Visst är det något speciellt med sista dagen på jobbet innan semestern, man går liksom bara och väntar och känner sig allmänt glad, går och väntar på att klockan ska slå slaget som betyder semester
Det är ingen superfavorit hos nån av oss och såhär mitt i veckan inget vi brukar äta. Det är dock himla kul att följa alla flöden både på Facebook och instagram om alla olika former, smaker och varianter
Det var ett tag sen nu som jag lade upp ett matrecept och den främsta anledningen till det är att jag just nu har en tvååring hemma som helst (bara) äter spaghetti med köttfärsås eller kycklingcurry-gryta
Idag är sista dagen på julledigheten för mig, min man började jobba redan idag så jag har varit hemma och fixat lite i lägenheten och passat på att baka en äppelkaka och ett fröknäcke nu på eftermiddagen
Blanda dressingen och smaka av. Blanda allt på ett fat och skeda dressingen över. salt och svartpeppar. 1,5 dl olivolja 1 msk rödvinsvinäger salt och svartpeppar 2 msk vatten 1-2 tsk ljus dijonsenap 1 klyfta vitlök, pressad
Lägg dem i en stor plastpåse, tillsätt salt, socker och vitpeppar. Häll av vätskan, lägg fiskbitarna i ett durkslag och spola av dem snabbt med kallt vatten
Putsa och skär fläskfilén i skivor. Grilla köttet och salta och peppra under tiden. Lägg alla ingredienser till peston i en bunke och mixa dem med stavmixer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.