Äntligen semester. Visst är det något speciellt med sista dagen på jobbet innan semestern, man går liksom bara och väntar och känner sig allmänt glad, går och väntar på att klockan ska slå slaget som betyder semester
Vi valde oftast att äta vid huset istället för att äta ute på restaurang. Vädergudarna var på vår sida och slaktarn låg precis runt hörnet så det var helt enkelt trevligare att köpa med sig mat och hänga i vår trädgård med sol, grill och drinkar
Som upphovsmannen Pastor Ryan skriver. Cajun är ett ord som inte säger mig så mycket. Efter att ha läst lite har jag dock fått veta att maten bör innehålla lök, stjälkselleri och (grön) paprika
Nu är det äntligen semester för mig. Det kommer såklart bli mycket grillad mat nu på sommaren och kanske jag inte kommer att lägga lika mycket tid som jag brukar göra på att blogga
De resterande åtta är vänner och bekanta vilka jag träffat både en och flera gånger tidigare. PiainactionGalett fylld med smörstekta champinjoner och crème fraiche,smaksatt med cognac, vitlök & persilja samt stekt halloumi på toppen
Det har varitväldigtdåligt med uppdateringar under semestern på bloggen. Jag trodde att jag skulle hinnaskriva en hel massa inlägg nu när jag är ledig men det är fullt upp hela tiden trots att det är semester
Idag är sista dagen på julledigheten för mig, min man började jobba redan idag så jag har varit hemma och fixatlitei lägenheten och passat på att baka en äppelkaka och ett fröknäcke nu på eftermiddagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.