Lite av tomatoljan i såsen och avsmakning med salt och peppar. Så lätt att slänga ihop en sås av det här slaget med det man är sugen på för tillfället och ett bra sätt att få användning av en massa grönsaker
Skär squashen i halvmånar och stek i panna med lite olja (alt grillpanna utan olja). Halvera tomaternaoch blanda dem med finhackad chili, pressad vitlök, olivolja, citronsaft, citronskal, salt och peppar
Skalet på min squash var lite tjockt och hårt så jag skar bort det men om det är tunt kan man med fördel ha det kvar, då blir det lite färggrannare på tallriken
Skär tomatochsquash i mindre bitar, stek i en panna med lite olja. Servera medtomat vid sidan om. Moset suger upp det goda spadet från tomatochsquashblandningen
4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.