Sejrygg med citron och trattkantarellrisotto
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g sejrygg
  • Pressad saft av 1 citron
  • ½ dl socker
  • ½ dl salt
  • 1 msk smör
  • 1 msk olivolja
  •  
  • Risotto
  • 2 dl torkade trattkantareller
  • 2 dl avorioris
  • 2 schalottenlökar
  • 2 msk smör
  • 5 dl hönsbuljong
  • 2 dl vitt vin
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk svartpeppar
  • 100 g riven lagrad prästost eller annan lagrad ost
  •  
  • Servering
  • 3 msk skirat smör
  • Färsk rosmarin

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.