Ugnsbakad sej med gurktopping. Strö över salt och peppar. Ugnsbakad sej med gurktopping. Smält smöret och vispa ner vetemjölet, vispa sedan ner mjölken lite i taget, vatten och buljongtärningen
Jag vet att jag har skrivit om detta tidigare, och jag kommer skriva om det många gånger än, eftersom det är alldeles för vanligt att sejen avfärdas enbart på grund av sitt något trista yttre
Men broccolibiffar, det hade vi aldrig testat tidigare när vi läste om dom hos Sara med bloggen Vardag, receptet sparades och sen låg det och mognade innan det var dags häromdagen att plocka fram det och prova
Idag har varit en sådan där dag när matmotivationen och fantasin tryter (JA även jag har sådanna dagar), som tur är bor jag hemma och låter mina föräldrar laga allt mat på sådanna dagar (och även dagar då jag inte hinner)
Bottna den med aubergineröran och lägg på sejen skuren i portionsbitar. Förra vintern köpte jag storpack med ryggfilé av sej, nu fick jag nöja mig med vanliga mindre filéer
Helbakad sejrygg600 g hel sejryggsfilé, gärna med skinnet kvar olivolja salt peppar. Helbakad sejrygg600 g hel sejryggsfilé, gärna med skinnet kvar olivolja salt peppar
en vildkatt som inte verkade bry sig att jag stampade och skrek heller. Det här skulle bli en supersnygg matbild var tanken men jag blev rädd så jag hann bara ta en bild
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.