Skivarödlök tunt och lägg i lagen. Låt stå i kylen en timme. Så här gör du 10 minuter Blanda ättika, vatten och socker och rör tills sockret lösts upp. Skriv ut Dela E-post Pinna 4179 1 dl ättika (12%). 2 st rödlökar
(jag var hungrig och orkade inte vänta så jag bräserade inte alls, gör inte så, rullader ska vara möra,saftiga och dom ska gotta insig såsen)Ta försiktigt upp rulladerna och lägg dom åt sidanmedan du reder av såsen medmaizenaredningen
Pensla eller vänd dem i oljan och lägg dem medsnittytan uppåt på en plåt. 8 lökar, gula och röda. 13 msk oliv- eller rapsolja. 13 tsk farinsocker. 1Skala och dela lökarna på mitten. 1Strö över farinsocker och sätt ini ugnen icirka 20–25 minuter. 1Avsluta med salt och svartpeppar
Rostad lök, går att köpa färdigti de flesta matvarubutiker, men en gemensam nämnare för dem är att de oftast är ganska smaklösa och dessutom tillverkademedindustriell palmolja
Skär lökeni tunna strimlor. Hetta upp olja eller smör i en gjutjärnspanna. Stek löken och rör om med jämna mellanrum i 10-15 min. Låt sedan stekas långsamt i 10-15 mintill utan att du rör om. När löken är gyllene rör du försiktigt om i stekpannan och låter alltingkaramelliseras långsamt i 10 min. 10-15 min
Låt brödet svalna övertäckt med bakduk. Vidpipet för andra knådningentillsättslök och linfrön. Fyll i degbunken vatten, smör, salt, mjölk, socker, mjöl och jäst i nu nämnd ordning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.