Avokado i smoothie är verkligen the shit. Den bidrar med världens fluff så att konsistensen blir mer som glass och dessutom blir smoothien blir mer mättande
Det är min lilla dirty secret, haha. Hejhej. Idag blir det en sen frukost. Klockan 12 närmare besämt. Haha. Jag är som vanligt tidsoptiminst och hann inte äta gröt imorse, så fick bli det nu helt enkelt
1. Riv zucchini med en potatisskalare eller veggie twister för att få långastrimlor. 2. Salta och lägg strimlorna på ett bit papper för att bli av med vätskan
Nature’s secret for a long and healthy. Två tredjedelar av Jorden är täckt av vatten och underytan har vi världens största trädgårdsland av vilda växter
OBS. Spjällen ska in i ugnen på förmiddagen om du ska bjuda på middag. 1. Sätt ugnen på 95 grader. Hitta en långpanna vars form passar spjällen så "tajt" som möjligt så att de så småningom ligger och tillagas i sin egen vätska
Smeta in lammet i en kräm av honung/vitlök/sojaLaga i 90 grader tills knappt 60 grader (otroligt mört)Använd skyn som bas för såsen men tillsätt grädde och lite portvin och koka/reducera en bra stund
Gnid in fläskkarrén med cayenne, chili, paprikapulver och salt. Häll på rejält med grillsås och lite mangochutney och ställ in ugnen på 110 grader i en form med lock över natten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.