i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. L. e. k. m. d. f. ä. r. g. o. c. h. n. l. a. t. H. v. S. s. j. F. u. b. å. ö. ". p. N. J. C. O. E. 2. 3. (. y. 1. ). 5. 0. /. B. D. ,. T. G. +. r L
Förra helgen snodde viihopscones på morgonen och det är något visst när de kommer ut, rykande heta, ur ugnen och när man sen bryter upp dem och den här fantastiska smördoften slår emot en
Blanda alla torra ingredienseri en bunke. Tillsätt kvargen och rör ihoptill en deg. Nyttigascones (4 st). 2 dl dinkelmjöl fullkorn. 1/2 dl linfrön. Dela upp den i 4 delar och göra bollar av dom, platta sedan ut dom på en plåt. Grädda imitten av ugnen 15 minuter. Nyttigascones (4 st). 2 dl dinkelmjöl fullkorn. 1/2 dl linfrön
Forma/klicka ut scones och lägg på en bakplåtspappersklädd plåt. Kanske lite pannkakor, frallor från bageriet eller egna kalljästa, bär osv men scones är något som ofta finnstill söndagsfrukosten
Ska bjuda på lite bra rätter framöver men nu till en lite mer onyttigklassiker som jag slog till på att laga i morse (fast klockan redan var halv tolv på förmiddagen så kallar vi det morgon) scones
Pojkvännen bestämde sig för att ställa sig och baka sconesimorse. Det är något jag inte växt upp med utan gjort någon gång i hemkunskapen i skolan och testat en gång då jag minns att det gick åt helvete, haha
Arbeta in smöret med hjälp av fingertopparna, rör ner filmjölken. 1 bröd3 dl vetemjöl1 dl havregryn½ tsk salt2 tsk bakpulver50 g smör1½ dl filmjölkBlanda de torra ingrediensernai en bunke. Grädda i 250°C, 10 minuter
Tänk dig urgoda scones fyllda med massa ost, jalapeno och örter. Dessa godbitar var så himla läckra. Vi åt våra nybakade chilicheesescones med en fantastisk soppa
Fördela smeten med hjälp av två matskedar ibakformar på en plåt eller imuffinsformar. Jag tog smör, rårörd havtornssylt och Änglamarks ekologiska, lagrade ost tillsconesen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.